7 Temmuz 2010 Çarşamba

İnternette promosyon devrimi

Duyduk duymadık demeyin! Hayatın aslında sokaklarda olduğuna inanan ve bu doğrultuda yaşayanlar için yeni bir çağ başladı. Bundan böyle sosyal hayata dair ne varsa hepsi inanılmaz promosyonlarla ayağımıza geliyor!

Bugünlerde ardı ardına açılan internet siteleri bize her gün farklı bir fırsatı en az yüzde 50 indirimle sunuyor. Kimi gözde bir mekanda inanılmaz fiyatlara yemekler veriyor, kimi ünlü bir spa'da masaj, kimiyse sinema bileti. Aralarındaki rekabet kızıştıkça bu durum en çok bizim işimize geliyor. Sonuçta zaten gittiğimiz mekanlara bu sayede inanılmaz indirimlerle gitme, gitmediklerimiziyse deneme şansı yakalıyoruz. Sistem çok basit. Önce aşağıdaki sitelere üye oluyorsunuz, sonra da pusuya yatıp sizi cezbeden bir fırsatın karşınıza çıkmasını bekliyorsunuz. Hepsi bu!

Sehirfirsati.com
'Şehir Fırsatı' olarak ülkemize gelen 'City Deal' sistemi ve Groupon markası bugüne kadar dünyanın dört bir yanında milyonlarca tüketiciye avantaj sağlamış. Merkezi Amerika olan bu firmanın Türkiye temsilcisi sehirfirsati.com, daha önce de bir yazımda bahsettiğim gibi sosyal hayatın tüm avantajlarını ayağınıza kadar getiriyor. Sistemin en büyük avantajlarından biriyse, sadece İstanbul’da değil, tüm Türkiye’de hizmet vermesi. Sehirfirsati.com’da bugüne kadar verilen fırsatlar arasında; TAPS’te iki 50'lik bira ve bir pizzayı 38.50 TL yerine 19.25 TL’ye yeme şansı, Akon'un İstanbul konserini 100 TL yerine 50 TL’ye izleme imkanı, Salomanje’de viski, votka ve tüm kokteyl çeşitlerini 25 TL yerine 12 TL’ye yudumlama ve AFM sinemalarında istediğimiz filmi 1 TL’ye seyretme fırsatı bulunuyor.

Markapon.com
Gittigidiyor.com, Cimri.com, UzmanTv ve İstanbul.net’in kurucularının yarattığı markapon.com Haziran’ın 17’sinden beri fırsatlar sunmaya devam ediyor. Şimdilik İstanbul, İzmir, Ankara ve Adana için hizmet veren sistemde bugüne kadar Zümrüt Fotoğrafçılıkta 24 adet vesikalığı 50 TL yerine 25 TL’ye çektirme şansı, Çubuklu Hayal Kahvesi’nde 100 TL’lik rakı- balık keyfini 50 TL’ye yaşama fırsatı ve Palma d’Oro’da 40 TL’lik yemekleri 20 TL’ye mideye indirme imkanı gibi indirimler yayınlandı.

Grupanya.com
Mayıs ayından beri hizmette olan Grupanya.com ise 30 binden fazla kişiye ulaşmış. Şu anda İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Eskişehir ve Antalya’da hizmet veren Grupanya’da bugüne kadar Suada Club’da hafta içi tüm gün havuz sefasını 50 TL yerine 25 TL’ye sürme şansı, Yoga Academy’de 10 seanslık Yoga Eğitimine 320 TL yerine 40 TL’ye ulaşma imkanı ve Supperclub’da bir gecelik yemek ve gösteri’ye 100 TL yerine 50TL’ye katılma fırsatı gibi imkanlar göze çarptı.

Grupfoni.comİnternet alışverişinin vazgeçilmez sitesi markafoni.com’un yaratıcılarının son projesi grupfoni.com olarak karşımızda. 'Şehir artık daha güzel' sloganıyla her gün değişik bir fırsat sunan bu sistemde tüm Türkiye için bir şeyler var. Bugüne kadar Chinese Express'te altılı California Roll’u bir TL ’ye, Asmalımescit Faces’ın özel kokteyl çeşitlerini 10 TL’ye ve Kuruçeşme Locca Club'ta 70 cl şişe votka + meyve suyunu 250 TL’ye sundular bile.

Ekoloni.com
Her gün bir öncekinden daha heyecan verici bir teklifle üyelerine ulaşan ekoloni.com ise bir diğer avantaj sitesi. Sadece İstanbulluları mutlu etmeyi hedefleyen sistemde bugüne kadar Cevahir AVM Megaplex’te 2 TL’ye sinemaya gitme, Mehmet Tatlı'dan saç kesim, fön ve saç bakımını yüzde 50 indirimle yaptırma ve Ajda Pekkan, Ferhat Göçer ve Volkan Konak konserlerini yüzde 50 indirimle izleme şansı gibi avantajlar yayınlandı.

Hiç yorum yok:

Sayfalar